Halil KULAOĞLU - Okul Müdürü

1971 yılında Giresun ili Çamoluk İlçesinde doğdum. ilkokulu köyümde, ortaokul ve liseyi Alucra İmam Hatip Lisesinde okudum.1996 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesinden mezun oldum. 1996 yılında  Batman İli Vali Zeki Şanal İlköğretim okulunda göreve başladım.Sırasıyla Kocaeli İli Gebze İlçesinde Mimarsinan İlköğretim okulunda sonra Sakarya İli Söğütlü ilçesi Türk Fransız Kardeşlik İlköğretim okulunda  ve Sakarya İli Serdivan İçesi Bahçelievler Gazi İlköğretim okulunda görev yaptım.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Sakarya İli Söğütlü İlçesinde açılmış olan Söğütlü İmam Hatip ortaokulunda kurucu müdür olarak göreve başladım.2018-2019 Eğitim Öğretim yılında okulun ismi Söğütlü Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirildi ve bu okulda okul müdürü olarak görev yapmaktayım.Evli ve 4 çocuk babasıyım.