Eyl

2023-2024 eğitim-ögretim yılının başlamasıyla İlköğretim Haftası kutlama programımızı gerçekleştirdik.

Yeni eğitim -öğretim yılımız tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için hayırlı olsun.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılının hazırlıklarına bugün yapmış olduğumuz öğretmenler kurulu toplantısı ile başladık. Dönemin öğrencilerimiz için en verimli şekilde geçmesi adına istişarede bulunarak gerekli kararları aldık.

Eyl

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin  2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Dönemi Başlangıcında Öğretmenlere Hitap Etti.

Haz

Okulumuz öğrencilerine  güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin kullanılması konulu seminer düzenlendi

Haz

OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASINDA ÖĞRETMENLERİMİZE  PROTOKOL VE RESMİ YAZIŞMA KURALLARI KONULU TOPLANTI DÜZENLENDİ.

Haz

Öğrencilerde millî, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıta ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz öğrencileri her okulun bir yetim kardeşi var etkinliği çerçevesinde harçlıklarından arta kalan parayı kumbaraya atıyor.Böylece yardımlaşmanın ne kadar önemli bir görev olduğu öğretiliyor.Ayrıca Kuran-ı Kerim okuma ve dua etkinliği yapılıyor.

Haz

Okulumuz Meslek Dersleri öğretmeni Mustafa GÜZEL tarafından öğrencilerimiz ilçemizdeki ve köylerdeki camilere götürülerek Cuma Namazı ve vakit namazları kıldırdılar.

Haz

İLÇEMİZDE BULUNAN  4 VE 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK OLARAK ÖĞRETMENLERİMİZ  NURAY DUMAN,AYŞE ASLAN VE MUSTAFA GÜZEL TARAFINDAN İMAM HATİP ORTAOKULU VE İMAM HATİP LİSESİ  TANITIMI YAPILDI.

Haz

Okulumuzun  bahçesi çok geniş olduğu için yeterince bank ve kamelya mevcuttur.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencilerimiz Salih AK ve Hira Nur GÖLCÜK Sakarya /Söğütlü İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Söğütlü İlçe Müftüsü Sayın Abdülhamid EŞMELİ  ziyaret sırasında makam koltuğunu temsili olarak öğrencilerimize devretti.

Nis

okulumuz öğretmenleriden Mustafa GÜZEL ve hamiyet KOCA tarafından hazırlanan Hz. Muhammed’in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu makale taraması yapıldı. Okulumuzdaki öğretmenlere bilgi verildi.

Nis

Okul fiziki mekanlarında (koridor, pano, lcd vb.) günümüz şair-yazarların hayatı ve eserlerinin tanıtımı yapıldı.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullarda uygulamaya konulan Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler projesi kapsamında Türkçe öğretmeni Betül AZİMLİ ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni ahmet AYYILDIZ tarafından en az yedi kitap okuma takımının oluşturulması sağlandı.

Nis

8 ve 12. sınıf öğrencilerine koçluk sisteminde yer alacak öğrenci ve öğretmenlerin plan, program ve eğitim metotları hazırlandı, koçluk sistemi uygulandı.