Nis

Millî ve manevi değerler kapsamında Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı, başta olmak üzere şühedayı anma programları düzenlendi ve hatimler indirildi.Öğrencilerin bir kısmı şehitliği ziyaret ettiler.

Nis

8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı (deneme) uygulandı; değerlendirmeler yapıldı  ve sonuçları öğrenci ve velilere bildirilirdi.

Nis

Okulumuz 11-A sınıfı kız  öğrencileri, Ramazan'ın faziletleri konusunda vaaz verdi. Geleceğin vaizlerini yetiştirmeye yönelik yapmış olduğumuz bu programda   öğrenciler ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul sadece dört tarafı duvarla çevirili, tepesinde dam olan yer değildir. Okul her yerdir. Sırasında bir orman, sırasında bir dağ başı... Öğrenmenin, bilginin var olduğu her yer okuldur.

Mrt

Söğütlü Belediyesi tarafından, ilçemiz öğrencilerinin Çanakkale ruhunu daha yakından hissetmeleri amacıyla,böylesi anlamlı bir günde tarihimizin en büyük zaferlerinden birine sahne olan yere "Çanakkale'ye" bir gezi düzenlendi. Öğretmenlerimizin eşliğinde,gezi rehberinin anlatımıyla,savaşın geçtiği bir çok alan ve şehitlikler ziyaret edildi. Belediye Başkanımız Sn. Koray Oktay ÖZTEN'e şükranlarımızı arz ederiz.

Mrt

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı, Kurtuluş Savaşı'nın amacını ve ruhunu,milletin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığımızı vurgulayan İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 102. yılı münasebetiyle, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı'mımızı Söğütlü Kaymakamı Sayın Cevat Gün ve değerli protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

Okulumuzda Arapça öğretmeni Mustafa GÜZEL tarafından GençSesler Musiki korosu oluşturuldu.

Mrt

Okulummuz öğretmenlerine E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri hakkında bilgi verildi.

Mrt

Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde; Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin eslek Dersi Öğretmeni Mustafa GÜZEL tarafından İmam Hatiplik, Müezzinlik, Vaizlik yaptırıldı.

Mrt

sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından düzenlenen Sakarya Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında gerçekleştrilmiş olan  Genç Sada Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasına okulumuzu temsilen Ömer Talha ELMACI katılmıştır.Öğrencimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda  uygun mekanlar (koridorlar, sınıf içi panolar, veli bekleme salonları ve öğrenci giriş kapısından başlamak üzere merdiven sahanlıklarının uygun görülen yerleri) ayet,hadis,ebru,hat ,tezhip ,tüm derslerde yapılan çalışmaların sergisi gerçekleştirildi.

Mrt

2022-2023 Eğitim öğretim yılı Şubat ayı 8 ve 12 . sınıf öğrencilerine yönelik olarak deneme sınavı yapıldı

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Halil Kulaoğlu,okulumuzda görev yapan değerli  ögretmenlerimizin Dünya Kadınlar Günü 'nü kutlayıp çiçek takdim etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Mrt

Ülkemizde meydana gelen büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden deprem şehitlerimiz için okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlidi Şerif icra edildi.

Ock

Valiliğimiz himayesinde, Müdürlüğümüzün #BilimSakarya projesi kapsamında #Teknofest Türkiye 3.leri öğrencilerinin sunumuyla ilçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "AR-GENÇ Gençlerle Buluşuyor" etkinliği gerçekleştirildi.