SAKARYA / SÖĞÜTLÜ - Söğütlü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ahmet Ayyıldız, Söğütlü  Kaymakamlığı tarafından üstün başarı belgesi almaya layık görülmüştür.  Ödülü okul müdürümüz Halil Kulaoğlu tarafından kendisine tevdi edilmiştir. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Valiliğimiz himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen #NehirProjesi kapsamında bugün 8. Sınıf öğrencilerimize kazanım izleme sınavı uygulandı.

Ock

"Unutmayın ki okumak aydınlatır.Kalbinizin her köşesine kitaplar dizin."

Valiliğimiz himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen #KitapSakarya projesi kapsamında (10 Ocak 2023 Salı) öğrencilerimizle okumaya devam ediyoruz.

Ock

Valiliğimiz himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen #NehirProjesi kapsamında bugün 12. Sınıf öğrencilerimize  kazanım izleme sınavı uygulandı.

Eş zamanlı olarak 8.sınıf öğrencilerimize de kazanım değerlendirme sınavı uygulandı.

Ock

Valiliğimiz himayesinde, Söğütlü Kaymakamlığının ve 3.OSB'nin desteğiyle, öğrencilerimiz Serdivan AVM Sinema Salonu'nda "Buğday Tanesi" filmini izlediler.

Ock

7.sınıfımızla Teknoloji Tasarım dersinde gerçekleştirdiğimiz topluma faydalı,hayat kolaylaştıran projelerimiz.

8.sınıflarda periyodik tablo konusunu eğlenceli hale getirip öğrendik ☺️

Ara

15 Temmuz ruhunu yaşatmak, demokrasi,milli birlik ve beraberlik,vatan sevgisi gibi konularda farkındalık yaratmak amacıyla okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından 15 Temmuz Okul Gazetesi hazırlandı.

Ara

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Sakaryalı Yazar-Ögrenci Buluşmaları söyleşi programında okulumuz öğrenci ve öğretmenleri  Yazar Dr.Mehmet Özdemir ile bir araya geldi.
Etkinliğe İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Bölükbaşı da teşrif ettiler.
Yazarımızın  "Türk Yolu'nun Aydınlığında Halit Molla"  eserini okuyarak söyleşiye katılan öğrencilerimiz  Dr.Mehmet Özdemir 'in değerli paylaşımları ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Etkinliğin sonunda Sayın Mehmet Özdemir öğrencilerimizin kitaplarını imzaladılar.
Katılımlarından ve değerli paylaşımlarından  dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Yeni dünyalar keşfetmek için bugün de #KitapSakarya projesi ile okumaya devam ediyoruz

Ara

Valiliğimiz himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen #NehirProjesi kapsamında 9 Aralık Cuma günü 8. Sınıf öğrencilerimize  kazanım izleme sınavı uygulandı.

Ara

Valiliğimiz himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen #KitapSakarya projesi kapsamında tüm öğrencilerimizle okumaya devam ediyoruz.

Ara

Dünya İnsan Hakları Günü kutlu olsun!
İnsan Hakları Evrensel Bildirisi'nin kabul edildiği gün olan 10 Aralık 1948'den bu yana her 10 Aralık'ta kutlanan "Dünya İnsan Hakları Günü" kapsamında ; okulumuzda öğrencilerimizle araştırmalar yaptık, bilgilendirici videolar izledik , okul çapında şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenledik.

May

2021 yılının UNESCO tarafından Ahi Evran,Hacı Bektaş-i Veli ve Yunus Emre yılı olarak kabul edilmesi nedeniyle öğrencilere bu üç gönül insanın inanç,ahlak , hoşgörü,sevgi ,saygı, barış öğretilerini kavratmak , benimsetmek,bu değerlerin önemini anlatabilmek  amacıyla öğrencilerimizle üç gönül insanının  belgesellerini izledik, araştırmalar yaptık,üzerine sohbet ettik.

Okul panomuzu da bu üç gönül insanın hayatları ve sözleriyle donattık.