Nis

Yöneticilerimizin mart ayı gelişim programı çalışmaları kapsamında yöneticiler olarak biraraya gelerek "kültür ve medeniyetimizde geçmişten günümüze öne çıkan eğitim ve bilim kurumlarımız ve bu kurumlarda yetişen insanlarımızın ortak özellikleri" kunusunu müzakere ettik. Müdür yardımcımız nurullah ateş konu ile ilgili bilgilendirme yaptı. Kütüphaneler, medreseler, darü´l kur´a lar vb eğitim kurumları ve bu kurumlarda yetişen insanların ortak özellikleri irdelendi.

Mrt

Eğitim hayatında örnek çalışmaları ile ilham veren ve iz bırakan öğretmenlerle ilgili kitap okundu.Okunan kitap  müzakere edildi. Nurettin TOPÇU (TÜRKİYENİN MAARİF DAVASI)

Mesleki Tatbikat Çalışmaları

Mrt

Bilim ,Medeniyet ,Hikmet, Sanat ve Spor dünyamızdan önde gelen şahsiyetlerin iismleri sınıflara verildi.Öğrenciler bu isimler hakkında bilgi sahibi oldular.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU İLÇE PROGRAMI OKULUMUZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.